Flytt

Vi är det självklara alternativet om du har ömtåliga och värdefulla föremål i flyttlasset. Hos oss är alla dina föremål i trygga händer under transporten då vi tar stort ansvar och värnar om föremålen under hela resan. Du kan med andra ord känna dig trygg om du väljer att anlita vår firma för transporten av hela eller delar av ditt bohag. Kontakta oss redan i dag ifall du har frågor kring hur vi kan hjälpa dig.

Omsorg, omtanke och kvalitet är några av våra ledord och när vi fraktar dina saker kan du lita på att de hanteras på ett mycket aktsamt och varsamt sätt. Vi anlitas bland annat av olika antikvitetsföretag och auktionsfirmor för transporter, just för att de har ett stort behov av en omsorgsfull hantering av ömtåligt och värdefullt gods.

Dina ägodelar är lika värdefulla för dig som en antik tavla är för en auktionsfirma, så varför ska du nöja dig med något mindre? Vi vet att de flesta värnar om sina bohag och i våra händer kommer ditt bohag tryggt fram till den nya bostaden. Gör ett omdömesfullt val och anlita oss när du är i behov av professionell och erfaren flytthjälp. 

Ta kontakt med oss redan i dag ifall du har frågor kring våra tjänster eller vill boka en flytt. Vi kan bland annat ge dig goda råd kring hur föremål bör packas och förvaras under transport för att minimera risken för skador. Det är, i tillägg till trygga transporter, ett av våra specialområden. Vi har nödvändig transportförsäkring och trafiktillstånd.

Vi finns tillgängliga för dig både via telefon och mail.

 

Ring oss på telefonnummer 08-99 11 77 eller skicka ett mail till info@antikexpressen.se